Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Misli.com Sultanlar Ligi final serisinde dördüncü maç heyecanı: Fenerbahçe Opet şampiyonluk, VakıfBank seriyi uzatmak için mücadele edecek

Misli.com Sultanlar Ligi final serisinde dördüncü maç bu akşam saat 19.00’de Fenerbahçe Opet ev sahipliğinde Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

VakıfBank ve Fenerbahçe Opet’i karşı karşıya getiren final serisinde dördüncü maç bu akşam oynanacak. Fenerbahçe Opet’in ev sahibi olduğu dördüncü karşılaşma öncesinde, seride Fenerbahçe Opet’in 2-1’lik üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe Opet, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmadan galip ayrılırsa, Misli.com Sultanlar Liginde sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. VakıfBank ise seride durumu 2-2’ye getirerek umudunu beşinci maça taşımak istiyor.

Serinin üçüncü maçında deplasmanda galip gelerek avantajı eline geçiren Fenerbahçe Opet’te, Melissa Vargas ve Arina Fedorevtseva seride öne çıkan isimler olurken, bu karşılaşmada da ev sahibi takımın en önemli kozları olarak yer alıyor. VakıfBank’ta ise Isabelle Haak ve Gabi Guimares şampiyonluk umutlarını devam ettirebilmek için kilit isimler. 

VakıfBank’ın maç önü paylaşımı:

https://twitter.com/VakifBankSK/status/1523347674837127170?s=20&t=DItOW48EtOgWb1FrQumL3Q

Fenerbahçe Opet’in maç önü paylaşımı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.