Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk maçı: VakıfBank mı, Fenerbahçe Opet mi?

VakıfBank ve Fenerbahçe Opet’i karşı karşıya getiren, Misli.com Sultanlar Ligi final serisinde beşinci ve son maç bugün saat 19.00’da VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak ve TRT Spor’dan yayınlanacak. Karşılaşmanın galibi Misli.com Sultanlar Ligi 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayacak.

Seride iki takım arasında geride kalan dört karşılaşma sonunda 2-2’lik eşitlik bulunuyor. ilk iki karşılaşmada VakıfBank ve Fenerbahçe Opet evlerinde oynadıkları karşılaşmalardan galip ayrılarak seride 1-1’lik eşitlik yakalamıştı. Üçüncü karşılaşmada ise Fenerbahçe Opet deplasmanda galip gelerek ev sahibi avantajını eline geçirse de, VakıfBank dördüncü maçtaki mucize geri dönüşüyle final serisini evinde oynayacağı son maça taşımayı başarmıştı.

VakıfBank evinde çıkacağı beşinci maçla birlikte dördüncü kez üst üste Misli.com Sultanlar Ligi şampiyonluğunu elde etmek için sahaya çıkacak (Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen 2019-2020 hariç). Fenerbahçe Opet ise şampiyonluğu elde ederek, en son 2016-2017’de yaşadığı şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.