Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Atatürk Havalimanı tartışması – Kılıçdaroğlu, isim vermeden Ümit Özdağ’a yanıt verdi: “Sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat edin”

Atatürk Havalimanı tartışması sürüyor. “Hem ‘bahçe projesini AKP bizden telefonumuzu dinleyip çaldı’ diyeceksin hem yıkımı protesto edeceksin. Canınız cehenneme Atatürk düşmanı kadrolar. Kandırmayın vatanseverleri” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok sert yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, isim vermeden yanıt verdiği Özdağ’a “Yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca” dedi.

Özdağ’dan CHP’ye: “Canınız cehenneme Atatürk düşmanı kadrolar, kandırmayın vatanseverleri”

Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi yapılmak için yıkılmaya başlaması siyasetin gündeminde. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP İstabul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun havalimanında yaptığı protesto nedeniyle CHP’yi sert sözlerle hedef aldı. Özdağ, “Canan Kaftancıoğlu, Atatürk Havalimanı’nın önüne CHP’lileri çağırmış. 2 yüzlü utanmaz siyaset böyle olur. Hem ‘Bahçe projesini AKP bizden telefonumuzu dinleyip çaldı’ diyeceksin hem yıkımı protesto edeceksin. Canınız cehenneme Atatürk düşmanı kadrolar. Kandırmayın vatanseverleri” yazdı.

Kılıçdaroğlu’ndan Özdağ’a: “Sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılar”

Özdağ’ın bu sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi. Sosyal medyadan açıklama yapan ve adını anmadan Özdağ’a yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca” dedi.

Özdağ’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt

Kılıçdaroğlu’nun bu tepkisi üzerine Özdağ’dan yanıt geldi. Sosyal medyadan açıklamada bulunan Özdağ, Kılıçdaroğlu’nun tweetini alıntılayarak, “2016/2021’de Suriyeli sığınmacılar kalacak çalıştayı yapan, 2022’de Zafer Partisi’nde halk desteğinden dolayı ‘gönüllü giderler’ noktasına gelen, 2,5 milyon mühürsüz oyu kirli referandumda kabullenen sarı muhalefet Zafer Partisi’nin ana muhalefet olduğunu anladı” diye yazdı.

Özdağ, açıklamasının devamında şöyle dedi:

“Kılıçdaroğlu, ‘Gülay Yedekçi’nin yaptığı proje Atatürk Havalimanı’nın binaları ve pistlerini koruyordu’ dedi. Gülay Yedekçi ne demiş bakalım? AK Parti ile CHP arasındaki fark Coca Cola ile Pepsi Cola arasındaki farktan daha az. Türkiye, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nu aşacak.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.