Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Hızlı ve Kısa Yorum (20) – Ümit Özdağ muhalefeti itibarsızlaştırıyor: Amaç iktidarı devirmek değil kendine yer edinmek

Atatürk Havalimanı’nın yıkımına tepki gösteren CHP, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın hedefinde. Özdağ önce “CHP Genel Başkanı Atatürk Havalimanı için yapılan Millet Bahçesi projesini AK Parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. Bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir” tweetini paylaştı. Özdağ, Canan Kaftancıoğlu’nun bugün havalimanına gitmesinin ardından ise “2 yüzlü utanmaz siyaset böyle olur. Canınız cehenneme Atatürk düşmanı kadrolar. Kandırmayın vatanseverleri” diye bir tweet attı.

Bir süredir sığınmacı karşıtı tavrıyla gündeme oturan Zafer Partisi lideri Özdağ, muhalefete yönelik sert söylemiyle neyi amaçlıyor? Burak Bilgehan Özpek’in “hızlı ve kısa” yorumu sizlerle.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.