Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cem Yılmaz’dan Çince yanıt!

Daha önce hem stand-up gösterilerinde hem de “Ali Baba ve Yedi Cüceler”, “GORA” gibi sinema filmlerinde kullandığı farklı yabancı dillerdeki repliklerle dikkat çeken Cem Yılmaz, şimdi de yüzü olduğu markanın reklam çekimlerinde Çince konuştu.

Kendi kaleme aldığı senaryoda farklı ülkelerden iş insanlarıyla bir araya gelen Yılmaz,
Çinli oyuncu Jinke Ba’nın sorusunu yanıtlarken mizahı da elden bırakmadı ve Çince
olarak “Çincesini bilmiyorum” diyerek izleyicileri gülümsetti. Çince kısa repliğinin
hakkını vermek için özel ders de alan Cem Yılmaz, reklam filminin sonunda ünlü şarkı
“Cancion Del Mariachi”yi Hepsiburada için özel yazdığı sözlerle seslendirdi.

Kendi kaleme aldığı senaryoda farklı ülkelerden iş insanlarıyla bir araya gelen Yılmaz, Çinli oyuncu Jinke Ba’nın sorusunu yanıtlarken mizahı da elden bırakmadı ve Çince olarak “Çincesini bilmiyorum” diyerek izleyicileri gülümsetti. Çince kısa repliğinin hakkını vermek için özel ders de alan Cem Yılmaz, reklam filminin sonunda ünlü şarkı ‘Cancion Del Mariachi’yi Hepsiburada için özel yazdığı sözlerle seslendirdi.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=A0rMYlXrEQk

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.