Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş, MasterChef yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç’ı BelPa Mutfak’a transfer etti: “O da hizmetin bir parçası oldu”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye bağlı BelPa Mutfak’ta MasterChef programında yarışan aşçı Sefa Okyay Kılıç ile çalışmaya başladıklarını açıkladı.

Instagram hesabından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, BelPa Mutfak’ta MasterChef programına yarışmacı olarak katılan Sefa Okyay Kılıç ile birlikte çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Yavaş, “BelPa Mutfak’ta her gün öğrencilerden ihtiyaç sahiplerine, kovidli ailelerden yaşlı vatandaşlarımıza kadar binlerce yemek sevgiyle, emekle hazırlanıyor. Sefa Okyay Kılıç da bu anlamlı hizmetin bir parçası oldu” dedi.

Mansur Yavaş açıkladı! MasterChef Sefa Okyay Kılıç...

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.