Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İsrail yönetimi, Ankara’nın samimiyetinden emin olmadan ikili ilişkilerde stratejik adımlar atmayacaktır” – Dr. Selin Nasi ile söyleşi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki günlük ziyareti için İsrail’e gitti. Bu ziyareti çerçevesinde Çavuşoğlu, hem Filistinli hem de İsrailli yetkililer ile görüşecek. Uluslararası ilişkiler uzmanı Dr. Selin Nasi, ziyaretin iki ülke ilişkilerinin normalleşmesi sürecinin bir parçası olduğunu ancak beklentileri yüksek tutmamak gerektiğini anlattı. Nasi, İsrail’in Ankara ile stratejik düzeyde işbirliğine yönelmesi için henüz yeterli güven tesis edilmemiş olduğuna dikkat çekti. Dr. Nasi, Rusya’nın Ukrayna işgali sonrasında İsrail ve Türkiye’nin Rusya ile Batı arasında denge kurmaya çalışan politikalarını karşılaştırdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.