Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Uluslar Ligi: Türkiye, Litvanya deplasmanında

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu ikinci maçında deplasmanda Litvanya ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak müsabaka, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye’nin rakibi Litvanya

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu ikinci maçında Litvanya ile kozlarını paylaşacak. Başkent Vilnius’taki LFF Stadı’nda oynanacak mücadelede Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Novak Simovic düdük çalacak.

Faroe Adaları’nı 4-0 yenerek grubuna galibiyet ile başlayan Ay-Yıldızlılar, Litvanya ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Türkiye, Litvanya maçı ile tarihindeki 91. farklı ülke ile karşılaşmış olacak. 

Türkiye, Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde 8. maçına Litvanya karşısında çıkacak. Milli takım, Kuntz ile çıktığı yedi maçta dört galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet yaşarken, rakip fileleri 18 kez havalandırıp, kalesinde 9 gol gördü. 

Türkiye’nin Faroe Adaları’nı 4-0 yendiği karşılaşmanın özet görüntüleri:

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu:

Kaleci: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır

Defans: Mert Müldür, Zeki Çelik, Cenk Özkaçar, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Doğukan Sinik, Kerem Aktürkoğlu

Forvet: Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Tiago Çukur, Umut Bozok

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.