Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Unutulmuş siyasetçilerin iktidar destekli kendilerini hatırlatma gayretleri

Tek Parti ile siyasete dönen Ahmet Özal, seçimlerde en az yüzde 20-25 oy alacaklarını iddia ederek, şu anda bir ittifaka girmeyi düşünmediklerini söyledi. Özal, “Kendi başımıza ilerlemeyi planlıyoruz. Şu anda teşkilatlarımıza çok büyük bir ilgi var. İnsanlar doğrudan bize geliyor. Hatta bazı partilerden teşkilat olarak gelenler de var. Hızlı gelişiyoruz” diye konuştu.

76 yaşındaki eski Başbakan Tansu Çiller, “Türkiye’nin başına neler gelebileceğini görüyorum. Onun için bir merkez sağa ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bunun kurulmasına yardımcı olabilirim. Bunun başını çekebilirim. Ben karar da vermedim. Milletim karar versin” açıklaması yaptı. Çiller, ekonominin iyi olduğunu savunarak, “İyi gidiyor işler. Türkiye rahat, büyümesi iyi” dedi.

Eski CHP’li Mehmet Sevigen ise “Kemal Kılıçdaroğlu, MİT TIR’ları belgelerini, yayınlansın diye Enis Berberoğlu’na verdi” iddiasını ortaya attı. Sevigen’e yanıt veren Berberoğlu, “Mehmet Sevigen’in bu iftirası tıpkı benzerleri gibi, yalancının mumu misali sönecek” dedi.

Ruşen Çakır, “unutulmuş siyasetçilerin iktidar destekli kendilerini hatırlatma gayretleri”ni değerlendirdi.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.