Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi playoff final serisi ikinci maçında, Fenerbahçe Beko’nun konuğu Anadolu Efes

ING Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci karşılaşması bu akşam 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Fenerbahçe Beko ev sahipliğinde oynanacak. Tivibu SPOR 2 ve TRT SPOR ekranlarında yayınlanacak karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko’nun Anadolu Efes karşısında 1-0’lık üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe Beko ev sahipliğinde oynanan ilk karşılaşmada Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’i 85-76’lık skorla mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Konuk ekip Anadolu Efes karşılaşmadan galip ayrılarak evinde oynanacak iki maç öncesinde seriyi dengeleme peşindeyken, Fenerbahçe Beko ise durumu 2-0 yaparak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. 

Anadolu Efes cephesinde EuroLeague final MVP’si Sırp yıldız Vasilije Micic’in yokluğu ilk maçta derinden hissedilmişti. İkinci karşılaşmada Micic’in durumu ve oynayabilirse ne derece performans verebileceği Anadolu Efes adına büyük önem taşıyor. Fenerbahçe Beko’da ise ilk maçta yıldız pivotu Jan Vesely’nin pota altı hakimiyeti ve guard Pierria Henry’nin Anadolu Efes dış oyuncularına karşı yaptığı baskı galibiyette anahtar rol oynamıştı. 

Jan Vesely’nin ilk maça damga vuran performansı:

İlk karşılaşmanın özeti:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.