Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Maduro, Türk dizilerinden övgüyle bahsetti: “En sevdiğim dizi Kuruluş Osman”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak iki günlüğüne Türkiye’ye resmî bir ziyaret düzenleyen Venezüela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eşi ile birlikte Türk dizilerini çok sevdiklerini anlattı. Maduro, “Diriliş Ertuğrul şimdiye kadar favori dizimdi fakat artık favorim Kuruluş Osman” dedi.

Venezüela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Anadolu Ajansı’nın (AA) sorularını yanıtladı. Ülkesinin iç ve dış politikası, bölgedeki ülkeler ile ilişkisi hakkında konuşan Maduro, Ankara-Karakas ilişkileri hakkında da açıklamalarda bulundu.

“Türk dizilerini çok seviyoruz”

Eşi Cilia Flores ile birlikte Türk dizilerini izlemekten çok keyif aldıklarını belirten Maduro, şimdiye kadar “Diriliş Ertuğrul”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Payitaht Abdülhamid” dizilerini izlediklerinden bahsetti.

Maduro, “Diriliş Ertuğrul” dizisinin setinde.

“En sevdiğim dizi Kuruluş Osman”

Şimdilerde “Kuruluş Osman” isimli diziyi izlediklerini söyleyen Maduro, dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile iletişimde olduklarını da açıkladı. Dizinin çok heyecan verici şekilde devam ettiğini söyleyen Maduro, “Kuruluş Osman”ın çok yakında Venezüela televizyonunda da gösterime gireceğinin müjdesini verdi.

“Diriliş Ertuğrul şimdiye kadar favori dizimdi fakat artık favorim Kuruluş Osman” diyen Maduro, kendisine “Destan” isimli dizinin de tavsiye edildiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.