Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi final serisi: Fenerbahçe Beko’nun, Anadolu Efes’i yendiği ikinci maça Marko Guduric ve Nando De Colo imzası

ING Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko Anadolu Efes’i 93-78’lik skorla mağlup ederken sarı-lacivertlilerde Marko Guduric ve Nando De Colo karşılaşmaya damga vuran isimler oldu.

Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda seyircisinin de desteğiyle maça etkili başlarken ilk çeyrekte Nando De Colo asistleri ve yayın gerisinden bulduğu 2/2 üçlük isabeti ile takımının skorunu sürükleyen isim oldu.

Nando De Colo’nun şık asistleri:

İkinci çeyreğin başında ise De Colo’dan bayrağı devralan Marko Guduric üst üste bulduğu 11 sayı ile Fenerbahçe Beko’nun farkı açmasını sağladı. Çeyreğin sonlarında ise 8 sayı kaydeden Nando De Colo ilk yarıyı şut kaçırmadan 14 sayı ile noktaladı. Fenerbahçe Beko ilk yarıda 22 sayılık üstünlük yakalarken fark yaratan isimler Nando De Colo ve Marko Guduric’ti.

İkinci çeyreğin başında Marko Guduric alev alıyor:

Guduric, Metecan Birsen’e yaptığı asist ile seriyi 18-0’a getiriyor:

Anadolu Efes’in basketinin üstüne Nando De Colo, Jan Vesely’nin tam saha pasını asiste çeviriyor:

Nando De Colo keskin nişancı:

İkinci yarıda ise farkın açılması sebebiyle çok fazla süre almayan Nando De Colo şut kullanmadan yalnızca 2/2 serbest atıştan bulduğu sayılarla karşılaşmayı tamamladı. Marko Guduric ise ikinci yarıda Anadolu Efes’in ritim yakaladığı dakikalarda bulduğu üç sayılık isabetle rakibe geri dönüş imkanı vermedi. Faul çizgisinden bulduğu 4 sayı ile birlikte de karşılaşmayı tamamlayan Marko Guduric, 5/8 saha içi isabeti ile 18 sayı, 1 asist, 1 blok ve 1 top çalma kaydetti. Nando De Colo ise şut kaçırmadan 5/5 isabetle oynadığı karşılaşmayı 16 sayı, 1 ribaund, 3 asist ve 1 top çalma ile noktaladı. 

Marko Guduric üçüncü çeyrekte kaydettiği 3-sayılık atış isabeti ile farkı 26’ya çıkarıyor:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler