Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde dördüncü maç heyecanı: Anadolu Efes seriyi eşitlemek istiyor – Fenerbahçe Beko kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek

ING Basketbol Süper Ligi final serisinin dördüncü maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda bu akşam Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Saat 20:30’da başlayacak karşılaşma Tivibu SPOR 2 ve TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

Seride Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ilk iki karşılaşmayı Fenerbahçe Beko kazanırken, üçüncü ve Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan ise Anadolu Efes galip ayrılmıştı. Fenerbahçe Beko bu akşamki karşılaşmayı kazanması halinde 2021-2022 ING Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonu olacak. Anadolu Efes ise evinde oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılarak seriyi beşinci maça taşımak istiyor. İki takım arasında oynanan ilk üç maçta da ev sahibi ekipler galip gelmişti. 

Cumartesi günü oynanan üçüncü karşılaşmada Anadolu Efes’ten Shane Larkin 37 ve Vasilije Micic de 29 sayı ile karşılaşmaya damga vuran isimler olmuştu. Anadolu Efes, seriyi beşinci maça uzatarak şampiyonluk şansını sürdürmekte yine Larkin ve Micic’e güveniyor.  

Fenerbahçe Beko cephesinde ise Marko Guduric ve Nando De Colo’nun ikinci maçtaki etkin performansları galibiyette önemli rol oynamıştı. Sarı-lacivertlilerin seriyi uzatmadan şampiyonluğunu ilan edebilmesi için De Colo ve Guduric’in benzer performanslar göstermesi kritik önem taşıyor.

Anadolu Efes’in kazanması halinde serideki beşinci maç Fenerbahçe Beko ev sahipliğinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Üçüncü karşılaşmanın özeti:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.