Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Uluslar Ligi: Türkiye A Milli Futbol Takımı, yoluna kayıpsız devam ediyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu’ndaki dördüncü maçında Litvanya’yı Kaan Ayhan ve Hakan Çalhanoğlu’nun (penaltı) golleri ile 2-0 mağlup etti. 

Dörtte dört yapan Türkiye, liderliğini sürdürdü

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Grubu’ndaki dördüncü maçında Litvanya ile İzmir’de kozlarını paylaştı. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan mücadelede Fransa Futbol Federasyonu’ndan Stephanie Frappart düdük çaldı.

Gruba üçte üç yaparak başlayan Ay-Yıldızlılar, Litvanya karşısında da zorlanmadı. Türkiye, güçsüz rakibini Kaan Ayhan ve Hakan Çalhanoğlu’nun (penaltı) golleri ile 2-0 mağlup etti ve grupta liderliğini sürdürdü. Milliler, gruptaki ilk maçında Faroe Adaları’nı 4-0, ikinci karşılaşmasında deplasmanda Litvanya’yı 6-0 ve Lüksemburg’u 2-0 mağlup etmişti. Lider Türkiye gruptaki puanını 12’ye yükseltirken ikinci sırada yer alan Lüksemburg 7 puanda kaldı. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler