Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI Türkiye siyasetinde bugün: Pınar Gültekin davasında “haksız tahrik” indirimine tepki yağıyor, partilerin grup toplantıları

  • Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın “haksız tahrik” indiriminden yararlanmasının ardından kadınlar eylem kararı aldı. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun çağrısıyla bir araya gelecek olan kadınlar bugün 19.30’da Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda ve 20.00’de Kadıköy Eminönü iskelesinde, 19.00’da ise Ankara Kızılay’da, Çankaya Belediyesi önünde eylem yapacak.
  • Bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Meclis’te grup toplantıları yapılacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.