Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Megadeth, altı yıl sonra yeni albümüyle geri dönüyor

Dave Mustaine ve David Ellefson tarafından 1983’te ABD’de kurulan metal grubu Megadeth, altı yıllık bir aranın ardından 16. stüdyo albümlerini yayımlayacaklarını duyurdu.

Megadeth, “The Sick, The Dying… And The Dead!” isimli 16. stüdyo albümünü duyurdu. Grup, albümün kapanış şarkısı olarak servis edilen “We’ll Be Back” için video paylaştı. Grubun maskotu Vic Rattlehead’in hikayesini anlatan Dave Mustaine imzalı videonun üç parçalık bir proje olduğu ve devamının geleceği belirtildi.

Albüm, grubun kurucusu Mustaine’e gırtlak kanseri teşhisinin konulmasının ardından 2019’da beklemeye alınmıştı. Grubun sahneye dönüşünü müjdeleyen ve 12 parçadan oluşan albümün kayıtları, Mustaine’in Nashville’deki evinde yapıldı.

Albümün ilk klibinin hikayesini “Videodaki kahramanımız, orduda çalışan normal bir adam ama bir şeyler ters gidiyor. İşe gitmek için evden ayrılıyor, bir paralı asker grubu ailesini öldürmeye geliyor, kahramanımızın oğlunun peşine düşüyorlar. Kahramanımız bunu öğreniyor ve kendini kaybediyor” diye açıklayan Mustaine, albümdeki şarkıları, “güzel, canlandırıcı soloları ve gerçekten harika müzikal pasajları var” diyerek tanımladı.

Gruba geçen ay basçı olarak dahil edilen James Lomenzo’nun da Megadeth’in kalıcı bir üyesi olarak kariyerine devam edeceği duyuruldu.

Albüm, 2 Eylül’de dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.