Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe, Mesut Özil ile yolları ayırdı – Yerli statüde oynayabilen Alman futbolcunun yeni durağı Başakşehir

Fenerbahçe Spor Kulübü, Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. 33 yaşındaki oyuncu, geçen mart ayında Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe Kulübü, resmi hesabından yaptığı açıklama ile dünyaca ünlü ofansif orta saha oyuncusu  Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

2020-2021 sezonu devre arasında İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’den sarı-lacivertlilere katılan eski Almanya Milli Takımı oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 37 karşılaşmada 9 gol ve 3 asistlik istatistiğe imza atmıştı. Mesut Özil, geçen sezon en son 30. haftada oynanan Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında süre almış ve son sekiz haftada kadro dışı bırakılarak takımdan uzaklaşmıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün açıklaması:

Mesut Özil’in yeni durağı Başakşehir

Başakşehir, Mesut Özil transferini ilk olarak Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın yaptığı açıklamadan bir alıntı yaparak duyurdu. Gümüşdağ, 2018 yılında Mesut Özil ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Başakşehir’in sosyal medya hesabından yapılan ilk paylaşımda bu sözler hatırlatılırken sonrasında Tarkan’ın “Kır Zincirlerini” şarkısıyla Mesut Özil transferi açıklandı.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1547219385508675586?s=20&t=5yYaSuQLPny0harhZ0G6ow

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.