Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe, Joao Pedro’yu kadrosuna kattı

Fenerbahçe, İtalya Serie A’da Cagliari forması giyen 30 yaşındaki Joao Pedro ile üç yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Joao Pedro, Fenerbahçe’de

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Sarı lacivertliler, ilk olarak Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Joao Pedro ile üç yıllık sözleşme imzalandığını resmen duyurdu. Fenerbahçe, böylelikle Mert Hakan Yandaş, Vedat Muriqi ve İrfan Can Kahveci’nin ardından ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atmış oldu. 

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Joao Pedro Geraldino Dos Santos Galvao’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Sarı-lacivertliler, Pedro için Cagliari’ye 4,68 milyon euro bonservis ve 487 bin euro başarı bonusu ödeyecek.

Fenerbahçe, Brezilya asıllı İtalyan futbolcunun duyurusunda ezeli rakibi Galatasaray’a da gönderme yaptı.

“Çok büyük bir kulübe geldim”

Joao Pedro, imza sonrası ilk açıklamalarını FB TV’ye yaptı. Pedro, “Çok büyük bir kulübe geldim. Gerçekten büyük bir mutluluk yaşıyorum. Burası eşsiz bir kulüp. Kariyerim için de önemli bir fırsat. En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım” diye konuştu.

Cagliari’de sekiz sezon forma giyen Joao Pedro, 270 maça çıktı ve 86 gol atıp 28 asist yaparak adından söz ettirmeyi başardı. Pedro, efsane futbolcu Gigi Riva’dan sonra Serie A’da üst üste üç sezon çift haneli gol katkısı veren ikinci oyuncu oldu.

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler