Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe’nin yıldız stoperi Kim Min-Jae Napoli yolcusu

Fenerbahçe, Güney Koreli yıldız futbolcusu Kim Min-Jae için Napoli ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

Kim Min-Jae, Napoli’de

İtalya Serie A ekibi Napoli, 2022-2023 sezonu yaz transfer döneminin en merak uyandıran hamlelerinden birini yaptı. İtalya temsilcisi, Fenerbahçe’nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae ile sözleşme imzalayacak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada “Futbol Takımımızın oyuncularından Kim Min-Jae’nin transferi için Napoli Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Napoli’nin Kim Min-Jae transferi için Fenerbahçe’ye sözleşme fesih bedeli olarak 19,5 milyon euro ödemesi bekleniyor. Güney Koreli futbolcu dün (26 Temmuz) sağlık kontrollerinden geçmek için İtalya’ya gitti. Kim Min-Jae’nin en kısa sürede resmi imzayı atması bekleniyor.

2020-2021 sezonu başında Çin’in Bejing Guoan takımından transfer edilen Kim Min-Jae, sarı-lacivertli formayla 40 maça çıkarken taraftarın en sevdiği isimlerden biri olmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.