Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (358): Kılıçdaroğlu’nun adaylığı iktidar ve muhalefeti nasıl etkiler? Özgün Emre Koç, Berk Esen ve Nesrin Nas

Açık Oturum’un 358. bölümünde Alphan Telek konukları siyasetbilimciler Dr. Berk Esen, Özgün Emre Koç ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı, ekonomist Dr. Nesrin Nas ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası cumhurbaşkanı adaylığını ve bunun siyasete etkilerini konuştu.

Nesrin Nas: “Erdoğan kadar karizmatik olmayabilir ama Kılıçdaroğlu, daha parçalı ve dağınık bir yüzde 60’a seslendiği için daha başarılı”

Programın ilk turunda Kılıçdaroğlu’nun adaylığının artı ve eksileri tartışılırken Nesrin Nas, Kılıçdaroğlu’nun yüzde 60’a seslenmesinin oldukça başarılı olduğunu belirtti. Özgün Emre Koç ise iktidarın seçim yaklaştıkça kültür kamplarına dayanan politik stratejisini daha çok kullanacağının altını çizdi.

Berk Esen: “Bir siyastçi profili olarak Kılıçdaroğlu’nun kampanya performansı halen zayıf”

Berk Esen, Kılıçdaroğlu’nun kampanya performansının 2011’den bu yana zayıf olduğunu ve bunun Kılıçdaroğlu’nun zayıf yönlerinden biri olduğuna işaret etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.