Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

RTÜK’ten Netflix’te yayınlanan animasyon dizisine inceleme

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Netflix’te yayınlanan “Jurassic World Kretase Kampı” isimli animasyon dizisi hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) yayınlanan dizi ve filmlere müdahaleleri devam ediyor. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından Netflix’te yayınlanan beş sezonluk bilimkurgu dizisi “Jurassic World Kretase Kampı” için inceleme başlatıldığını duyurdu.

Bir süredir dijital platformlardaki yapımlar hakkında da inceleme yürüten RTÜK’ün başkanı Şahin, “Çocuk ve gençleri olumsuz etkileyebilecek, değerlerimizi hiçe sayan içeriklere müsaade etmemekte kararlıyız” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.