Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cumartesi Anneleri 905. haftalarında Şefik Geçgel için adalet istedi: “Şefik Geçgel dosyasındaki takipsizlik kararlarının kaldırılıp etkin bir soruşturma yürütülmesini talep ediyoruz”

Cumartesi Anneleri, Galatasaray Meydanı’nın yasaklanmasının 206. haftasında sosyal medyadan açıklama yaptı. Cumartesi Anneleri 905. haftada Şefik Geçgel ve diğer Urfalı kayıplar için adalet istedi. Açıklamada “Şefik Geçgel’i gözaltına alanlar ve işkence ile sorguladıktan sonra kaybedenler bilinmektedir. Etkin bir soruşturma yürütülmesi halinde suçu ve suçluyu açığa çıkarmak mümkündür. Şefik Geçgel dosyasındaki takipsizlik kararlarının kaldırılıp soruşturmanın yeniden açılmasını ve etkin bir soruşturma, kovuşturma yürütülmesini talep ediyoruz” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.