Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (359): Anketlerdeki rekabet | Muhalefetin adayı kim olacak? Murat Aksoy ve Sezin Öney

Açık Oturum’un 359. bölümünde Alphan Telek, konukları Politikyol Yayın Koordinatörü, gazeteci Murat Aksoy ve gazeteci Sezin Öney ile cumhurbaşkanı adaylığı tartışmasını değerlendirdi. 

Murat Aksoy: “Bu, herhangi bir adaydan ziyade Erdoğan karşısında Türkiye’nin seçimi”

Programın ilk bölümünde anketlerde önde yer alan adaylarının Erdoğan karşısındaki şansları değerlendirildi. Murat Aksoy önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek seçimin herhangi bir adaydan ziyade Türkiye’nin seçimi olacağını o yüzden de kampanya sürecinde bu konunun özellikle anlatılması gerektiğinin altını çizdi.

Sezin Öney: “Aday ile birlikte altılı masadan başka figürler de kendini göstermeli”

Sezin Öney ise seçim kampanyası sürecinde altılı masanın bileşenlerinin de adayla birlikte kendilerini göstermeleri gerektiğini vurguladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.