Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İnatçıların festivali” KeçiFest 26-28 Ağustos’ta İzmir’de

“Biat değil inat” sloganıyla yola çıkan KeçiFest, 26-28 Ağustos’ta İzmir’in Selçuk ilçesindeki Pamucak Sahili’nde düzenlenecek. Bu yıl üçüncüsü yapılacak KeçiFest, yalnızca konserlerle değil, film gösterimleri, tiyatro oyunları ve söyleşilerle de sanatseverlerle buluşacak.

Efes Pamucak Sahili’nde gerçekleştirilecek festivale Türkiye’nin dört bir yanından kampçılar ve müzikseverlerin katılması bekleniyor.

Festivalin 26 Ağustos’taki açılışına Zülfü Livaneli ve Ercan Kesal katılacak, Pentagram, Moğollar, Perdenin Ardındakiler, Dedublüman, Sedef Sebütekin ve Batu Akdeniz de sahne alacak.

27 Ağustos Cumartesi günü ise Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Ozbi, Niyazi Koyuncu, Mavi Gri, Mengene ve Erol Bayrakoğlu konserleri olacak.

Festivalin son günü olan 28 Ağustos Pazar günü Feridun Düzağaç, REDD, Bulutsuzluk Özlemi, Şanışer ve Sokrat ST, Aylin Aslım ve The Madpac konser verecek.

Festival alanı olarak “Agora” belirlenirken, etkinlik çadırı “Celsus” ve KeçiFest’in sahnesi “Odeon” olacak.

Kapı açılışının saat 12.00 olarak planlandığı festival alanında yiyecek ve içecek standları gün boyu hizmet verecek.

Katılımcıların yiyecek, içecek, ilaç, parfüm, böcek ilacı ve 100 ml’den büyük kozmetik ürünler getirmesinin yasak olduğu festival alanında katılımcılara bilet kategorisine göre bileklikler takılacak.

Alan görevlileri, sağlık personeli ve güvenlik görevlileri festival süresince her an hazır bulunacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.