Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu, Gezi tutuklularının aileleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Gezi tutuklularının aileleriyle bir araya geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman’ın kızı Vera, Gezi tutuklusu Mine Özerden’in annesi Halide Özerden ve Gezi tutuklusu Çiğdem Mater’in doğum gününü kutladı.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugün Gezi rehini Tayfun Bey’in güzel kızı Vera’nın doğum günü, hep birlikte kutladık. En büyük hediyemiz, onu babasına kavuşturmak… En kısa zamanda olacak inşallah. Bu vesileyle bir başka rehin olan Çiğdem Mater’in ve sevgili Halide Özerden’in de doğum gününü kutluyorum” diye yazdı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.