Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Alevilere yönelik saldırıların ardından Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyaret etti

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem ayının son gününde Ankara Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyaret edip Alevi dedeleri ve kanaat önderleriyle oruç açtı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda Alevilere yönelik artan saldırıların ardından, Muharrem ayının son gününde Ankara Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyaret edip Alevi dedeleri ve kanaat önderleriyle oruç açtı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyaret eden Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da eşlik etti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.