Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Roger Federer, minik hayranına beş yıl önce verdiği sözü tuttu ve onunla korta çıktı

Tenis dünyasının efsanelerinden 41 yaşındaki İsvriçreli Roger Federer, 2017 yılında henüz altı yaşındayken, katıldığı basın toplantısında karşılıklı oynama sözü verdiği Izyan Ahmad’a karşı sözünü tuttu.

Roger Federer yıllar önce bir basın toplantısında söz verdiği, Hint asıllı Amerikalı Izyan Ahmad adındaki tenis öğrencisine karşı korta çıktı. Zizou lakabı ile bilinen Ahmad, 2017 yılında katıldığı basın toplantısında “8-9 yıl daha tenis oynamaya devam edebilir misiniz? Böylelikle, profesyonel tenisçi olduğumda sizinle maça çıkabilirim.” demişti. İsvriçreli efsane ise bunu gerçekleştireceğine dair söz vermişti.

Sözünü unutmayan ekselansları, ABD’de John McEnroe akademisinde eğitimine devam eden Zizou’ya büyük bir sürpriz hazırladı. Antrenmanlara başlamak adına Zürih’e gelen Zizou, alandaki kafe çalışanları ve taraftarlar tarafından büyük bir yıldız gibi karşılandı. Ayrıca karşısında onunla maç yapmak için bekleyen Federer’i de gören Zizou büyük mutluluk yaşadı ve “hayatımın en güzel günü” ifadesini kullandı.

İkili arasındaki yaşanan eğlence dolu anlar ve Zizou’nun mutluluğu:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.