Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kaymakamlığın yasakladığı Zeytinli Rock Festivali’nin tarihi değişti

Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamlığı tarafından yasaklanan Zeytinli Rock Festivali’ne ilişkin yargı süreci devam ediyor. Festivali düzenleyen Milyon Yapım Organizasyon Şirketi’nden yapılan açıklamada, Balıkesir 2. İdare Mahkemesi’nin kaymakamlığa savunma için ek süre verdiği, bu nedenle festivalin 22-25 Eylül’de yapılacağı belirtildi.

Milyon Yapım Organizasyon Şirketi, Burhaniye Kaymakamlığı’nın yasak kararının ardından Bölge İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma talebiyle başvurduklarını, Balıkesir 2. İdare Mahkemesi’nin de pazartesi (15 Ağustos) sabahı kaymakamlıktan savunma istediğini ve iki gün içinde ara kararı açıklayacağını tebliğ ettiğini hatırlattı.

Mahkemenin, kaymakamlığa savunma ve delillerini sunmak için ek süre verdiği belirtilen açıklamada, “Bu sebeple Zeytinli Rock Festivali’nin 17-21 Ağustos tarihleri arasında yapılma ihtimali kalmamıştır. Zeytinli Rock Festivali bu sene 22-25 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Festivalin detayları İdare Mahkemesi’nin kararı sonrası açıklanacaktır” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.