Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mardin’deki kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye yükseldi

Mardin’in Derik ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde dün (20 Ağustos) meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 20’ye çıktı.

Mardin’in Derik ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’nde dün (20 Ağustos) saat 17.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 20’ye yükseldi. Kazada 26 kişi ise yaralandı.

İlçedeki bir akaryakıt istasyonuna yakın bir noktada freni boşalan tır, önündeki iki araca çarptıktan sonra takla attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılara müdahalede bulunan görevlilere de başka bir tır çarptı. Bölgede inceleme yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kazaya ilişkin iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum” mesajını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bugün art arda gelen acı haberler yüreğimizi yaktı. Mardin’de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum“ açıklamasında bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener de kazaya ilişkin “Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim milletimizi bir daha böyle acılarla sınamasın…” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.