Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Britanyalı dekatlet Ben Gregory’nin hayati tehlikesi devam ediyor

Reuters kaynaklı habere göre, Britanyalı dekatlet Ben Gregory’nin geçen hafta yaşadığı bisiklet kazası sonrasında hayati tehlikesi devam ediyor. 

Sonuncusu 2018’de olmak üzere üç kez İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları (Commonwealth Games) şampiyonu olan 31 yaşındaki Galli dekatlet Ben Gregory’nin geçen hafta geçirdiği bisiklet kazası sonrasında yaşam mücadelesi sürüyor. Kaza sonrasında kafatası ile boynunda kırık, beyninde birçok kanama meydana gelen Gregory’nin komada ve yaşam destek ünitesine bağlı durumda olduğu bildirildi. 

Gregory’nin eşi Naomi Heffernan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ben’in şu anda olumlu düşüncelerinize ve dualarınıza ihtiyacı var. Onu tanıyanlar zihinsel ve fiziksel olarak ne kadar güçlü olduğunu bilir, o bir savaşçı ve bunu atlatacak” dedi.

Galler Atletizm Federasyonu da Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Düşüncelerimiz ve dualarımız Ben Gregory’nin ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Ben, bir atlet olarak Galler’in gelmiş geçmiş en büyük dekatleti, üç kez Commonwealth Games şampiyonu, Galler rekortmeni ve birçok kez Galler ve Büyük Britanya’yı temsil etti.”

Kayna: Reuters

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.