Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Müzik endüstrisinden uzak kalıyorum demişti: Britney Spears altı yıl sonra ilk single’ını çıkardı

Britney Spears altı yıl sonra müziğe geri döndü. Babası James Spears’ın vesayetinden kurtulmasının ardından Spears, “Hold Me Closer” isimli ilk single’ını piyasaya sürdü.

Britney Spears, 13 yıldır hayatının her alanını kontrol altına alan babası James Spears’ın vasiliğinin 2021’de mahkeme tarafından bozulmasının ardından Hold Me Closer isimli ilk yeni single’ını bugün (26 Ağustos) yayımladı.

İngiliz müzisyen Elton John ile düet yaptığı ve piyasaya sürdüğü yeni single, Spears’ın 2016’dan bu yana çıkardığı ilk şarkı olma özelliğini taşıyor.

Şarkının piyasaya sürülmesinden hemen önce açıklama yapan Spears, “Zamanımızın en klasik müzisyeniyle şarkı söylüyor olmam oldukça havalı” dedi.

Elton John ise piyasaya sürdükleri şarkı ve Britney Spears ile uzun bir aradan sonra çalışması hakkında şöyle konuştu:

“Britney Spears ile çalıştığım için çok şanslıyım. O gerçekten bir ikon, tüm zamanların en iyi pop yıldızlarından biri ve bu albüm de kulağa harika geliyor. Onu çok seviyorum ve birlikte yarattıklarımızdan çok memnunum.”

“Yaşadıklarımdan sonra insanlardan ve işten korkuyorum”

Babası James Spears’ın vasiliğinin 12 Kasım 2021’de mahkeme tarafından bozulmasının ardından Spears, müzik sektörüne dönmek konusunda isteksizdi. 

Hayranları birçok kez Spears’ın müzik endüstrisine dönmesi çağrısında bulunsa da Spears, “İnsanların bana kişisel olarak yapılan korkunç şeyler hakkında hiçbir fikri yok. Yaşadıklarımdan sonra insanlardan ve işten korkuyorum” diyerek müzik endüstrisinden uzak kaldığını söylemişti.

Kaynak: BBC

Derleyen: Burak Siperli

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.