Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Britney Spears evlendi, eski eşi düğünü bastı

Ünlü şarkıcı Britney Spears, dün nişanlısı Sam Asghari ile evlendi. Çiftin Los Angeles’ta düzenlenen düğününe, şarkıcının 2004 yılında evlendiği ve 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın içeriye zorla girme çabası damga vurdu. Düğün basmaya çalışan Alexander polisler tarafından gözaltına alındı.

Britney Spears, uzun süredir nişanlı olduğu Sam Asghari ile dün Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles kentinde evlendi. Ünlü şarkıcının 2004 yılında evlendiği ve 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın içeri girmeye çalıştığı anlar ise düğüne damgasını vurdu.

Spears ve Asghari

“O benim eşim, tek eşim”

Davetli olduğunu söyleyip törenin yapılacağı alana girmeye çalışan Alexander, başka bir bölgede ismine kayıtlı arama kaydı olduğu gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Alexander’ın polise, “(Spears) O benim eşim, tek eşim” dediği belirtildi.

Sosyal medyaya yayınlanan videolarda ise Alexander’ın “Ben onun ilk kocasıyım. Düğüne engel olmak için buradayım” dediği belirtildi.

Britney Spears ve eski eşi Jason Alexander

Britney Spears, 28 yaşındaki spor hocası Sam Asghari ile 2016’da bir klip çekiminde tanışmıştı. Yaşadığı psikolojik sorunlar sebep gösterilerek 2008 yılında babasının vasiliği altına alınan Spears, 13 yıl boyunca babasının vesayetinde yaşadıktan sonra, 12 Kasım 2021’de özgürlüğüne kavuşmuştu.

Kaynak: Guardian

Medyascope‘un dünyada yaşanan gelişmelere yer verdiği podcasti Spektrum‘un 24. bölümünde dünyanın bir numaralı yıldızıyken birdenbire bambaşka bir hayata sürüklenmek zorunda kalan Britney Spears’ın tutsak hayatını ele almıştık. Spears bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.