Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ozzy Osbourne, ABD’yi terk ediyor: “Burada ölmek istemiyorum”

Heavy metal müziğin önde gelen isimlerinden Ozzy Osbourne, 20 yıldır yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) ayrılma kararı aldı. Osbourne, bu kararın gerekçesi olarak ülkede artan bireysel silahlanmayı ve şiddeti gösterdi ve “Amerika’da ölmek istemiyorum” dedi.

Eski Black Sabbath grubu solisti Ozzy Osbourne, 20 yıldır yaşadığı Los Angeles’ten ayrılıyor. The Observer’a konuşan Osbourne, eşi Sharon ile İngiltere’ye dönmek istediğini söyledi. Osbourne, “Her gün insanların öldürülmesinden bıktım. Tanrı biliyor, Amerika’daki okul saldırılarında kaç kişi öldürüldü. Vegas’taki o konserde de saldırı olmuştu, bu çok çılgınca” ifadelerini kullandı.

Amerika’da ölmek istemediğini belirten Osbourne, “Ben İngiliz’im. İngiltere’ye geri dönmek istiyorum” dedi.

Ozzy Osbourne

Observer, Osbourne’un şubat ayında İngiltere’ye döneceğini ve müzik yapmaya devam edeceğini belirtti. Parkinson başta olmak üzere birçok sağlık sorunu yaşayan Osbourne’un yakın zamanda kaydettiği yeni solo albümünün ise önümüzdeki ay yayınlanması bekleniyor.

Kaynak: CNN

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.