Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Akşener esnaf ziyaretlerine devam ediyor: “İsyanımız haksızlık ve adaletsizliklere”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’daki esnaf ziyaretlerine bugün de devam etti. Maltepe ve Ümraniye ilçelerindeki esnafı ziyaret eden Akşener, Maltepe’de bir kitapçıdan George Orwell’in 1984 adlı kitabını satın aldı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ilk olarak Maltepe’de esnaf ziyaretinde bulundu. İşlerin yolunda gitmediğini ve sıkıntılar çektiğini dile getiren bir esnaf salgının kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti. Maltepe’de bir kitapçıyı ziyaret eden Akşener George Orwell’ın 1984 adlı kitabını ve Grigory Petrov’un ‘’Beyaz Zambaklar Ülkesinde’’ kitabını satın aldı.

“Sadece susuyorum”

Akşener’e içini döken bir esnaf, ‘’55 yaşındayım, 55 sene bu memlekete vergimi, her şeyimi verdim ama gelip de birisi bir şey sormadı. ‘Ne yapıyorsunuz burada’ demedi, siz hariç. Çalanlara, çırpanlara af çıkarıyorlar. 35 yıldır vergi veriyorum, benim suçum ne? İsyanımız haksızlık ve adaletsizliklere” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.