Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Avcılar’da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı: En az 40 yaralı

İstanbul’da Avcılar-Şükrübey istasyonunda iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Metrobüs yolu trafiğe kapatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, metrobüs kazasında 42 kişinin yaralandığını açıkladı.

İzleyin | Avcılar’da metrobüs kazası

Akşam saatlerinde Avcılar’da bulunan Şükrübey Metrobüs İstasyonu’nda yaşanan metrobüs kazasında en az 40 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, “İstanbul’umuza geçmiş olsun” diyerek şunları yazdı:

“Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazasında maalesef 42 hemşehrimiz yaralandı. İl Sağlık Müdürlüğümüz ekiplerince yaralılarımız en yakın hastanelerimizde tedavi altına alındı. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. İstanbul’umuza geçmiş olsun.”

Bölgeye çok sayıda ilk yardım ve sağlık ekibi sevk edildi. Metrobüs yolu trafiğe kapatıldı, pek çok yolcu alanı yürüyerek terk etti. Şükrübey durağında trafik durduruldu ve yolcular metrobüs yolundan tahliye edildi. Kazadan yaklaşık iki saat sonra metrobüs seferleri normale döndü.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.