Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özdağ’dan Soylu’ya: “Karşıma çıkacağını söyledin, hadi görelim yüreğini korkak iftiracı”

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bugün (11 Eylül) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla telefonda görüştüğünü söyledi ve Soylu’ya “Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı” diye seslendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün (11 Eylül) Twitter hesabında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

İzleyin: (ALTYAZILI) Özdağ’ın Süleyman Soylu’ya söylediği sözlerin tamamı | “Don lastiği, korkak, gel buraya”

Özdağ, konuya ilişkin Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı” mesajını paylaştı.

Soylu ve Özdağ arasındaki gerginlik geçtiğimiz mayıs ayında başlamıştı. Soylu, TGRT Haber’de katıldığı bir programda Özdağ için “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor, Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” demişti. Özdağ, Soylu’nun sözlerine karşı İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğini söylemiş; Soylu’ya “Erkeksen bekle” diye çağrı yapmıştı.

Okuyun: Süleyman Soylu düelloya gelmedi, Ümit Özdağ Soylu’ya seslendi: “Birimiz ölene kadar devam edecek”

Bakanlığa gitmesi polisler tarafından engellenen Özdağ, “Süleyman, senden korkan senin gibi olsun. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Görevin bittiği zaman tutuklanacaksın kardeşim. Bundan sonra bu iş birimiz ölene kadar devam edecek” açıklamasında bulunmuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.