Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kemal Kılıçdaroğlu “Benimle misiniz?” diye sordu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu #yanındayım dedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir-Seferihisar’daki kampında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, partililere seslenerek, “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Artık karar verin, bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz yenmeyecek miyiz?” diye sordu. Partililer, ayağa kalkarak ve alkışlayarak Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun bu çağrısına İmamoğlu ve Yavaş da sosyal medya hesaplarından destek verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yaptığı “Benimle misiniz?” çağrısına bazı CHP’li belediye başkanları ve parti yöneticileri sosyal medya hesaplarından destek verdi.

Muhalefetin ortak cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen isimlerden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabı üzerinden “Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım dedi.

Ortak cumhurbaşkanı adaylığı için kamuoyunda adı geçen bir diğer isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu’na şu paylaşımla destek verdi:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de CHP liderine destek tweet’i attı. Soyer, CHP’nin İzmir’deki kampın açılış konuşmasında da “Sayın genel başkanım, İzmir her daim yanınızda. Arkanızdayız, sonuna kadar sizinle beraberiz” demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da CHP liderine destek veren isimler arasında.

Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçadroğlu’na desteğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu’nun çağrısına destek veren diğer paylaşımlar ise şu şekilde:



Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.