Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’ndan SPK’ya: “Aklınızı başınıza toplayın ve görevinizi yapın”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (23 Eylül) sosyal medya hesabından Sermaye Piyasası Kurulu’na çağrıda bulundu ve Görevinizi yapın dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün (23 Eylül) Twitter hesabından Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) seslendi. Kılıçdaroğlu, Türkiye tarihinin en büyük borsa manipülasyonlarına şahit oluyoruz. Küçük yatırımcıyı göz göre göre soyuyorlar. Piyasada küçük yatırımcılardan toplamda 5-5,5 milyar dolar çaldılar. SPK yetkilisi Bloomberg’e ‘sistemik risk’ yok diyor. Yalan söylüyorlar, sistematik risk var” açıklamasını yaptı.

Tek tek not alıyorum derken blöf yapmıyordum. Soyguncuları uyarıyorum. Fitil fitil burunlarından getireceğim. Milletin parası onların boğazına dizilecek!” diye yazan Kılıçdaroğlu, SPK yönetimine de Aklınızı başınıza toplayın ve görevinizi yapın. Manipülatör grupları hemen temizleyin. Tekrar ediyorum, son kez” çağrısı yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.