Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gürkan Çakıroğlu: “İYİ Parti söylem olarak kendi sağına benzemekten ziyade daha orijinal bir söylem üretse yüzde 25’leri bulabilir”

Medyascope yayınında Alphan Telek, konuğu avukat Gürkan Çakıroğlu ile birlikte İYİ Parti’nin kurultay kararını değerlendirdi. Programda, 2023 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alırken, İYİ Parti yönetiminin neden böyle bir karar aldığı, Altılı Masa ve özellikle CHP’ye yönelik söylemler ele alındı. 

Gürkan Çakıroğlu: “İYİ Parti’de bir sıkışmışlık var”

Programın ikinci kısmında ise İYİ Parti’nin merkez sağ parti olma iddiasından uzaklaşıp uzaklaşmadığı ve bu kurultayın merkez iddiası açısından olası sonuçları değerlendirildi. Çakıroğlu, İYİ Parti’nin sıkışma içerisinde olduğunu söyledi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.