Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de sezonun ilk çift maç haftası: Anadolu Efes, Valencia’yı konuk ediyor – Fenerbahçe Beko’nun rakibi De Colo’lu ASVEL

Turkish Airlines EuroLeague’de sezonun ilk çift maçlı haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Temsilcilerimizden Anadolu Efes, bu akşam saat 20.00’de Valencia’yı ağırlayacak. Diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise yine bu akşam saat 20.45’te LDLC ASVEL Villeurbanne’ı konuk edecek.

Turkish Airlines EuroLeague’de sezonun ilk çift maç haftası bugün oynanacak üçüncü hafta karşılaşmaları ile başlıyor. Temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun da parkeye çıkacağı günde altı karşılaşma oynanacak. Kalan üç karşılaşma ise yarın oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko bugün 20.45’te LDLC ASVEL Villeurbanne’ı ardından perşembe günü yine 20.45’te Valencia’yı konuk edecek. Bugün temsilcilerimizin maçları dışında Zalgiris Kaunas-Virtus Segafredo Bologna, Maccabi Playtika Tel Aviv-AS Monaco, FC Bayern Munich-FC Barcelona, Partizan Mozzart Bat Belgrade-EA7 Emporio Armani Milan maçları oynanacak.

Fenerbahçe Beko-LDLC ASVEL Villeurbanne

İlk iki maçından galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Beko, bugün akşam saat 20.45’te Fransa temsilcisi LDLC Asvel Villeurbanne’ı konuk edecek. Fenerbahçe Beko’nun eski oyuncuları Nando De Colo ve Joffrey Lauvergne’ni de kadrosunda barından Fransa temsilcisi, ilk iki haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapatmıştı. ASVEL’de Parker Jackson-Cartwright’ın sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmiyor. Fenerbahçe Beko’da ise sakatlığı bulunan Nemanja Bjelica’nın durumu maç saatinde belli olacak. Soğuk algınlığı bulunan Tarık Biberovic ise görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Fenerbahçe Beko’dan Nando De Colo paylaşımı:

ASVEL karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Beko, perşembe günü 20.45’te Valencia’yı konuk edecek. Karşılaşmalar S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Anadolu Efes-Valencia Basket

İlk iki haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Anadolu Efes ise bugün saat 20.00’de İspanyol takımı Valencia ile karşılaşacak. Valencia ilk iki haftada galibiyetle tanışamazken, bu hafta oynayacağı Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko deplasmanlarına üç eksikle geliyor. Bu sezon EuroLeague’de takımın en skorer ismi Jasiel Rivero’dan mahrum kalacak İspanya temsilcisinde James Webb ve Martin Hermansson’un da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmalarda forma giymesi beklenmiyor. Anadolu Efes’te ise Shane Larkin’in dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

Anadolu Efes, Valencia karşılaşmasının ardından cuma günü 20.30’ta ALBA Berlin’i ağırlayacak. Karşılaşmalar S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Turkish Airlines EuroLeague’de üçüncü hafta yarın oynanacak üç karşılaşma ile tamamlanacak:

Perşembe ve cuma günü oynanacak dördüncü hafta karşılaşmalarının programı ise şöyle:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler