Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Turkish Airlines EuroLeague’de dördüncü hafta heyecanı başlıyor: Fenerbahçe Beko’nun konuğu Valencia

Turkish Airlines EuroLeague’de dördüncü hafta bugün oynanacak beş karşılaşma ile başlayacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, bu akşam saat 20.45’te İstanbul’da İspanyol temsilcisi Valencia ile karşılaşacak. Diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise yarın saat 20.30’da Alba Berlin’i konuk edecek.

Turkish Airlines EuroLeague’de dördüncü hafta bugün oynanacak beş karşılaşma ile başlayacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko bu akşam 20.45’te Valencia’yı konuk edecek. Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk üç haftayı, üç galibiyetle kapatarak ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe Beko, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. İlk üç karşılaşmada tek galibiyeti bulunan Valencia ise ilk galibiyetini salı günü deplasmanda bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’i 92-91 mağlup ederek almıştı. Valencia’da sakatlıkları devam eden James Webb, Jasiel Rivero ve Martin Hermansson’un karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde ise Tarık Biberovic ve Nemanja Bjelica’nın durumları maç saatinde belli olacak.

Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise dördüncü hafta karşılaşmasında yarın akşam 20.30’da Alba Berlin’i konuk edecek. Son iki maçta son saniyelerde aldığı iki mağlubiyet ile kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz, bu gidişatı durdurmak için parkeye çıkacak. Alba Berlin ise ilk üç haftada tüm maçlarını kazandı ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Anadolu Efes’te sakatlığı devam eden Shane Larkin karşılaşmada forma giyemeyecek. Alba Berlin’de dün oynanan Panathinaikos karşılaşmasının kadrosunda Maodo Lo, Johannes Thiemann ve Jalen Smith açıklanmayan sebeplerle yer almamıştı. Marcus Ericsson’un ise ayak bileğinden sakatlığı bulunuyor. Karşılaşma S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Dördüncü hafta yarın oynanacak dört karşılaşma ile sona erecek:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.