Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arel Üniversitesi’nin üç katlı binası çöktü

Yanındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme nedeniyle duvarlarında çatlaklar oluşan ve tedbir amaçlı boşaltılan İstanbul Arel Üniversitesi’nin Küçükçekmece’deki üç katlı binası çöktü. Bitişiğindeki ana binada da büyük hasar oluştu.

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy’de Gültepe Mahallesi Halkalı Caddesi’nde bulunan bir konut şantiyesinde zemini güçlendirme çalışmaları sırasında göçük yaşandı. Hemen yanındaki inşaatın istinat duvarındaki çökme nedeniyle tedbir amaçlı boşaltılan Arel Üniversitesi’nin duvarında çatlaklar oluşan üç katlı binası çökerken bitişiğindeki ana binada da ciddi hasar meydana geldi. 

Bölgeye itfaiye, AFAD, polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.