Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

UEFA Şampiyonlar Ligi: Real Madrid, Leipzig deplasmanında bu sezonki ilk yenilgisini aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde beşinci hafta heyecanı devam ediyor. F Grubu’nda Leipzig deplasmanına giden Real Madrid, rakibine 3-2 yenildi ve bu sezon resmi maçlarda ilk yenilgisini yaşadı. 

Real Madrid, bu sezonki ilk yenilgisini aldı

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, beşinci hafta heyecanı dün (25 Ekim) oynanan karşılaşmalar ile başladı. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda Leipzig ile Real Madrid, Almanya’da kozlarını paylaştı. Red Bull Arena’da oynanan karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Orsato düdük çaldı. 

Son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, F Grubu’da Leipzig için büyük öneme sahip karşılaşmada rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Ev sahibi, İspanya temsilcisini Josko Gvardiol, Christopher Nkunku ve Timo Werner’in attığı gollerle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Beş hafta sonunda 9 puana yükselen Leipzig, grup liderliği iddiasını son haftaya taşıdı.

Leipzig deplasmanından eli boş dönen ve 10 puanda kalan Real Madrid, bu sezon resmi maçlarda ilk yenilgisini yaşadı. Carlo Ancelotti’nin ekibi, Leipzig maçı öncesinde çıktığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet ve iki beraberlik almıştı. 

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları:

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı:

Şampiyonlar Ligi’nin beşinci haftası ile ilgili haberimiz:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.