Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Spor Toto Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Kupası’nda şampiyon VakıfBank’ı 3-0 ile geçen Fenerbahçe Opet

Bu yıl 13. kez düzenlenen Spor Toto Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Kupası’nda VakıfBank’ı 25-23, 25-21 ve 25-21’lik setlerle 3-0 yenen Fenerbahçe Opet şampiyon oldu. Sarı-lacivertliler kupayı dördüncü kez müzesine götürerek, VakıfBank’ı yakaladı.

İstanbul-Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası’nda, geçen sezonun lig şampiyonu VakıfBank ile kupa finalisti Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmada VakıfBank’ı 25-23, 25-21 ve 25-21’lik setlerle 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Beko kupanın sahibi oldu. Yedi yıl aradan sonra kupada şampiyonluğu elde eden sarı-lacivertliler, 2009, 2010 ve 2015 yıllarının ardından dördüncü şampiyonluğuna da uzanmış oldu. Fenerbahçe Opet bu şampiyonlukla birlikte, beş şampiyonluğu bulunan Eczacıbaşı Vitra’nın ardından, VakıfBank ile birlikte dört şampiyonlukta eşitlendi.

Fenerbahçe Opet’te 19 sayı ile yıldızlaşan 18 yaşındaki Rus voleybolcu Arina Fedorovtseva kupanın en değerli oyuncusu ödülünü kazandı. Sarı-lacivertlilerde Anna Lazareva 12, Eda Erdem Dündar da 9 sayı kaydetti. 

VakıfBank’ta ise karşılaşmanın en skorer ismi olan Paola Egonu’nun 22 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Şampiyon Fenerbahçe Opet:

Kaptan Eda Erdem Dündar’ın açıklamaları:

Karşılaşmanın tamamı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.