Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mansur Yavaş’ın adaylığı mümkün mü? Alphan Telek, İlteriş Ergun, Anıl Kemal Aktaş ve Gülçin Karabağ tartıştı

Siyasetbilimciler Alphan Telek, Anıl Kemal Aktaş, Gülçin Karabağ ve İlteriş Ergun, son günlerde etkisi giderek artan aday tartışmasını Mansur Yavaş üzerinden ele aldı.

Programın ilk turunda Mansur Yavaş’ın olası adaylığına toplumun bakışı ve bunun anketlere nasıl yansıdığı tartışılırken İlteriş Ergun, Yavaş’ın toplumun baba figürü ihtiyacına cevap verdiğini söyledi. Alphan Telek ise toplumda Mansur Yavaş desteğinin önemli oranda yüksek olduğunu ama seçim kampanyası sürecinde seçim performansının bu desteğin devamında ya da azalmasında etkili olabilecek bir faktör olduğunu söyledi.

Programın ikinci turunda Mansur Yavaş aday olursa seçimi kazanıp kazanamayacağı tartışılırken Anıl Kemal Aktaş, Yavaş’ın belediyedeki ekibinde büyük eksiklikler olduğunu ve bunun da Yavaş’ın seçilebilme şansını azaltacağını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.