Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstiklal Caddesi’nde patlama | HDP: “Derin acı ve üzüntü duyuyoruz” 

İstanbul-Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada bombalı saldırıda altı kişinin hayatını kaybettiğini ve 53 kişinin de yaralandığını söyledi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) konuya ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada “Derin acı ve üzüntü duyuyoruz” denildi.

HDP Merkez Yürütme Kurulu, bugün (13 Kasım) İstanbul-Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve altı kişinin hayatını kaybedip, 53 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

HDP’den yapılan açıklama şöyle:

“Bugün İstanbul İstiklal caddesinde yaşanan ve şimdiye kadar altı yurttaşımızın hayatını kaybetmesine, 53 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamadan dolayı derin acı ve üzüntü duyuyoruz. Üzüntümüz ve acımız büyük, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, halkımıza başsağlığı diliyoruz.”

Okuyun: İstiklal Caddesi’nde patlama: 6 kişi yaşamını yitirdi 53 yaralı | Erdoğan: “Terör kokusu var”

Okuyun: İstiklal Caddesi’ndeki patlamaya ilişkin siyasetçilerden tepkiler

İzleyin: İstiklal Caddesi’nde patlamanın ardından Taksim Meydanı ve hastanede durum

İzleyin: İstiklal Caddesi’nde patlama

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.