Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı | Şüphelinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı düzenlediği belirlenen Suriye uyruklu Ahlam Albashir’in olay yeri ve civarındaki yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde, geçen pazar günü (13 Kasım) İstiklal Caddesi’nde düzenlenen saldırıda bombayı olay yerine bıraktığı belirlenen Albahsir’in saldırıdan bir saat önce Taksim Meydanı’nda yürüdüğü, ardından İstiklal Caddesi’ne geldiği, bir süre bir bankta oturduktan sonra sırt çantasını bırakarak kalktığı, ardından elinde gülle meydana doğru tekrar yürüdüğü ve patlamanın ardından koşarak kaçtığı görülüyor.

İzleyin | İstiklal Caddesi saldırısı şüphelisinin yakalandığı evde neler yaşandı, komşular ne anlattı

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.