Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (374): Beyoğlu’ndaki terör saldırısı ve siyasi sonuçları – Nesrin Nas, Özgün Emre Koç ve Sezin Öney

Medyascope Açık Oturumu’nun 374. bölümünde Alphan Telek, konukları ekonomist Dr. Nesrin Nas ile siyasetbilimciler Sezin Öney ve Özgün Emre Koç ile birlikte Beyoğlu’nda yaşanan terör saldırısını ve siyasi sonuçlarını ele aldı.

Özgün Emre Koç: “Ciddi bir dezenformasyon var”

Programın ilk kısmında terör saldırısının anlamı konuşulurken, Özgün Emre Koç, saldırının ardından çok ciddi bir dezenformasyon ile karşılaşıldığını söyledi. Nesrin Nas ise hükümetin internet üzerinde uyguladığı bant daraltma önleminin seçim sürecinde demokrasi adına önemli bir tehdit oluşturabileceğini vurguladı. Sezin Öney de bu tür olaylarla karşılaşıldığında Türkiye’de hak ve özgürlükler alanının daraltıldığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.