Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı son yolcuğuna uğurlandı

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı, İstanbul-Şişli’deki bir alışveriş merkezinin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti. Bostancı’nın cenazesi bugün (21 Kasım) Eyüpsultan Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan namazdan sonra Zincirlikuyu’daki aile mezarlığına defnedildi. 

Haber: Ali Deniz Çakır, Ali Macit

Galatasaray’ın eski yöneticisi ve iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı, dün (20 Kasım) Nişantaşı’ndaki bir alışveriş merkezinin dördüncü katından düşerek yaşamını yitirdi.

Bugün Eyüpsultan Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski başbakan yardımcılarından Hüsamettin Özkan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski Galatasaray başkanları Faruk Süren ve Adnan Polat’ın da aralarında olduğu siyaset, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Batuhan Bostancı’nın cenazesi Eyüpsultan Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan namazdan sonra Zincirlikuyu’daki aile mezarlığına defnedildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.