Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erdoğan “Büyük İstanbul Buluşması”nda parti teşkilatını seferberliğe çağırdı

AKP İstanbul İl Başkanlığı bugün (27 Kasım) İstanbul’daki NEF Stadyumu’nda “Büyük İstanbul Buluşması” olarak da bilinen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı”nı düzenledi. Programa katılan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan parti teşkilatını seferberliğe çağırdı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (27 Kasım) AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından NEF Stadyumu’nda düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı”na katıldı. Stadyuma “Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek”, “İrade Sende, Sandık Güvende”, “İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor”, “Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor”, “Güçlü Lider, Büyük Türkiye” ve “Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında” yazılı pankartlar asıldı.

Erdoğan, isim vermeden Altılı Masa’yı işaret etti

Erdoğan, “Büyük İstanbul Buluşması” olarak da adlandırılan etkinlikte gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kıraç’ın “Endamın Yeter” şarkısıyla kürsüye çıkan Erdoğan, “Birileri yuvarlak masanın etrafında dönedursun, biz sahayı emekle azimle ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız” dedi.

Erdoğan, “Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah’ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez” diye konuştu.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2023 yılı ile ilgili sinsi plan ve düşünceleri çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız.”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlediği Pençe-Kılıç Hava Harekâtı’na da değinen Erdoğan, “Pençe-Kilit operasyonlarında 480 teröristi etkisiz hale getirdik. Türkiye kendi güvenliği için sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahiptir. Bu hakkımızı kullanmamızın önüne kimse geçemez” değerlendirmesini yaptı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.